Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Архіви

Volume: 1, Issue: 46, -

Показані 1-20 із 68 записів.
НазваAuthor(s)Мова
ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПІД ЧАС ПРОРОЩУВАННЯ
  • I. М. Фоміна
  • О. О. Ізмайлова
  • Д. С. Щуцька
ukr
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ТРИВАЛОСТІ ВІДВОЛОЖУВАННЯ НА ВИХІД ЯДРА
  • Є. А. Дмитрук
  • В. В. Любич
  • В. В. Новіков
  • І. О. Полянецька
ukr
ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО РОЗМІРІВ
  • В. В. Любич
  • Полянецька І. О. Полянецька
  • В. В. Новіков
ukr
ЗМІНИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СТАНУ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА ПРОСА ПІСЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЙОГО ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ
  • Л. К. Овсянникова
  • Г. Й. Євдокимова
  • В. В. Калаянова
  • Л. В. Труфкаті
  • Н. В. Гаєвська
ukr
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ ОПОРОМ ДИФУЗІЇ ВОЛОГИ
  • I. I. Гапонюк
  • О. I. Гапонюк
ukr
КІНЕТИКА НАГРІВАННЯ ВОЛОГОГО ШАРУ ЗЕРНА ГАЗАМИ ПІДВИЩЕНОГО ВОЛОГОВМІСТУ
  • І. І. Гапонюк
  • О. І. Гапонюк
ukr
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК
  • Б. В. Єгоров
  • Т. В. Бордун
  • А І. Шарова
ukr
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ У ФУНКЦІОНАЛЬНІЙ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН ТА ПТИЦІ
  • А. П. Левицкий
  • А. П. Лапінська
  • І. О. Селіванська
  • И. В. Ходаков
ukr
ОЦІНКА ПРОДУКТИВНОЇ ДІЇ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ІЗ ВКЛЮЧЕННЯМ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВ У ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ
  • Н. В. Хоренжий
ukr
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РІПАКОВОГО ЖМИХУ В КОМБІКОРМОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ
  • В. О. Лакіза
  • В. Ю. Соколов
  • К. А. Самофал
  • В. О. Єрмакова
  • Ю. О. Чурсінов
ukr
ОТРИМАННЯ ОЛІГОМЕРІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
  • О. І. Данилова
  • С. П. Решта
ukr
ОСОБЕННОСТИ МИКРОСТРУКТУРЫ ЗЕРНА ТВЕРДОЙ ПШЕНИЦЫ, ВЫРАЩЕННОЙ В УСЛОВИЯХ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ
  • Ж. В. Кошак
  • Е. М. Минина
  • А. Э. Кошак
  • Н. А. Дуктова
  • В. Г. Лугин
ukr
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НАСІННЯ ЛЬОНУ
  • Н. М. Слободянюк
  • Ю. Г. Сухенко
  • І. А. Веретинська
ukr
ЕФЕКТИВНА МОДИФІКАЦІЯ ФУНГІЦИДНОГО ПРЕПАРАТУ З МІКРОЕЛЕМЕНТАМИ, ОТРИМАНИМИ ЗА НАНОТЕХНОЛОГІЯМИ
  • О. С. Гавриленко
  • О. А. Хоміцька
  • А. Г. Пащенко
  • О. В. Загорулько
  • Т. В. Нестерчук
ukr
ОСОБЛИВОСТІ КОМПОНУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ ТА ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ДО ЙОГО РОЗМІЩЕННЯ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
  • В. Є. Браженко
  • О. О. Фесенко
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ ЗЕРНОСУШАРОК ПРИ РІЗНИХ СПОСОБАХ ТА РЕЖИМАХ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ
  • Г. М. Станкевич
  • Т. В. Страхова
  • Л. Ф. Будюк
ukr
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВМІСНОЇ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ХЛІБОПЕЧЕННІ
  • Т. Є. Лебеденко
  • Н. Ю. Соколова
  • В. О. Кожевнікова
  • Г. М. Гардаушенко
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРЕБІГУ ПРОЦЕСІВ ДОЗРІВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВІВСА ТА КУКУРУДЗИ
  • С. Г. Олійник
  • Г. В. Степанькова
  • О. І. Кравченко
ukr
ПАЛЬМІТИН СОНЯШНИКОВИЙ – ЖИРОВА СИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ
  • К. В. Куниця
  • О. А. Литвиненко
  • Ф. Ф. Гладкий
ukr
БОРОШНО З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ВІВСА ЯК ОСНОВА ДЛЯ БОРОШЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
  • А. В. Антоненко
ukr