ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПІД ЧАС ПРОРОЩУВАННЯ | - I. М. Фоміна
- О. О. Ізмайлова
- Д. С. Щуцька
| ukr |
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ТРИВАЛОСТІ ВІДВОЛОЖУВАННЯ НА ВИХІД ЯДРА | - Є. А. Дмитрук
- В. В. Любич
- В. В. Новіков
- І. О. Полянецька
| ukr |
ФІЗИЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ЗАЛЕЖНО ВІД ЙОГО РОЗМІРІВ | - В. В. Любич
- Полянецька І. О. Полянецька
- В. В. Новіков
| ukr |
ЗМІНИ МІКРОБІОЛОГІЧНОГО СТАНУ ПРИ ЗБЕРІГАННІ ЗЕРНА ПРОСА ПІСЛЯ ВДОСКОНАЛЕННЯ ЙОГО ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОЇ ОБРОБКИ | - Л. К. Овсянникова
- Г. Й. Євдокимова
- В. В. Калаянова
- Л. В. Труфкаті
- Н. В. Гаєвська
| ukr |
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ ОПОРОМ ДИФУЗІЇ ВОЛОГИ | - I. I. Гапонюк
- О. I. Гапонюк
| ukr |
КІНЕТИКА НАГРІВАННЯ ВОЛОГОГО ШАРУ ЗЕРНА ГАЗАМИ ПІДВИЩЕНОГО ВОЛОГОВМІСТУ | - І. І. Гапонюк
- О. І. Гапонюк
| ukr |
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК | - Б. В. Єгоров
- Т. В. Бордун
- А І. Шарова
| ukr |
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ У ФУНКЦІОНАЛЬНІЙ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН ТА ПТИЦІ | - А. П. Левицкий
- А. П. Лапінська
- І. О. Селіванська
- И. В. Ходаков
| ukr |
ОЦІНКА ПРОДУКТИВНОЇ ДІЇ КОМБІКОРМОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ІЗ ВКЛЮЧЕННЯМ ВОЛОГИХ КОРМОВИХ ТРАВ У ГОДІВЛІ ВЕЛИКОЇ РОГАТОЇ ХУДОБИ | | ukr |
ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ РІПАКОВОГО ЖМИХУ В КОМБІКОРМОВОМУ ВИРОБНИЦТВІ | - В. О. Лакіза
- В. Ю. Соколов
- К. А. Самофал
- В. О. Єрмакова
- Ю. О. Чурсінов
| ukr |
ОТРИМАННЯ ОЛІГОМЕРІВ ІЗ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ З АНТИОКСИДАНТНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ | - О. І. Данилова
- С. П. Решта
| ukr |
ОСОБЕННОСТИ МИКРОСТРУКТУРЫ ЗЕРНА ТВЕРДОЙ ПШЕНИЦЫ, ВЫРАЩЕННОЙ В УСЛОВИЯХ РЕСПУБЛИКИ БЕЛАРУСЬ | - Ж. В. Кошак
- Е. М. Минина
- А. Э. Кошак
- Н. А. Дуктова
- В. Г. Лугин
| ukr |
ХАРЧОВА ТА БІОЛОГІЧНА ЦІННІСТЬ НАСІННЯ ЛЬОНУ | - Н. М. Слободянюк
- Ю. Г. Сухенко
- І. А. Веретинська
| ukr |
ЕФЕКТИВНА МОДИФІКАЦІЯ ФУНГІЦИДНОГО ПРЕПАРАТУ З МІКРОЕЛЕМЕНТАМИ, ОТРИМАНИМИ ЗА НАНОТЕХНОЛОГІЯМИ | - О. С. Гавриленко
- О. А. Хоміцька
- А. Г. Пащенко
- О. В. Загорулько
- Т. В. Нестерчук
| ukr |
ОСОБЛИВОСТІ КОМПОНУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ ТА ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ДО ЙОГО РОЗМІЩЕННЯ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ | - В. Є. Браженко
- О. О. Фесенко
| ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПРОПУСКНОЇ ЗДАТНОСТІ ЗЕРНОСУШАРОК ПРИ РІЗНИХ СПОСОБАХ ТА РЕЖИМАХ СУШІННЯ ЗЕРНА КУКУРУДЗИ | - Г. М. Станкевич
- Т. В. Страхова
- Л. Ф. Будюк
| ukr |
ЕФЕКТИВНІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ПЕКТИНОВМІСНОЇ ДИКОРОСЛОЇ СИРОВИНИ У ХЛІБОПЕЧЕННІ | - Т. Є. Лебеденко
- Н. Ю. Соколова
- В. О. Кожевнікова
- Г. М. Гардаушенко
| ukr |
ДОСЛІДЖЕННЯ ПЕРЕБІГУ ПРОЦЕСІВ ДОЗРІВАННЯ ПШЕНИЧНОГО ТІСТА З ВИКОРИСТАННЯМ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВІВСА ТА КУКУРУДЗИ | - С. Г. Олійник
- Г. В. Степанькова
- О. І. Кравченко
| ukr |
ПАЛЬМІТИН СОНЯШНИКОВИЙ – ЖИРОВА СИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА ХЛІБОБУЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ | - К. В. Куниця
- О. А. Литвиненко
- Ф. Ф. Гладкий
| ukr |
БОРОШНО З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ВІВСА ЯК ОСНОВА ДЛЯ БОРОШЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ | | ukr |