Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730

Архіви

Якщо ви не знайшли потрібну вам статтю, будь ласка, напишіть про це редакторові.

Volume: 80, Issue: 2

Показані 1-17 із 17 записів.
НазваAuthor(s)Мова
ИЗУЧЕНИЕ ПРОЦЕССОВ ТЕПЛОПЕРЕНОСА В ТЕПЛООБМЕННИКЕ С ГРАНУЛИРОВАННОЙ НАСАДКОЙ
  • Антонина Васильевна Солодкая
rus
АНАЛИТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ТЕПЛОПРОВОДНОСТИ ПРИ ИНТЕНСИВНОМ НАГРЕВЕ ПЛОТНЫХ ТЕЛ
  • Наталья Александровна Колесниченко
  • Наталья Викторовна Волгушева
  • Ирина Леонидовна Бошкова
rus
НОВЫЙ МЕТОД ОХЛАЖДЕНИЯ ЛОПАТОК ГАЗОТУРБИН
  • Ванда Валерьевна Милованова
  • Валерий Михайлович Яроошенко
rus
ІСТОРИЧНА МІСІЯ САДІ КАРНО
  • Валерій Михайлович Ярошенко
  • Ванда Валерійовна Мілованова
ukr
ОЦЕНКА ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ГАЗОВОГО КОНДЕНСАЦИОННОГО ВОДОГРЕЙНОГО КОТЛА КАК ОБЪЕКТА УПРАВЛЕНИЯ
  • Дмитро Андрійович Ковальчук
  • Олександр Васильович Мазур
  • Сергій Сергійович Гудзь
rus
ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ МОЛОЧНО—РИСОВИХ СУМІШЕЙ ЙОГУРТОВИМИ ЗАКВАСКАМИ
  • Наталія Андріївна Ткаченко
  • Олександр Петрович Чагаровський
  • Євгенія Олександрівна Ізбаш
  • Аліна Валерійовна Копійко
ukr
ПІДБІР ЖИРОВИХ КОМПОНЕНТІВ ДЛЯ СУМІШЕЙ МОРОЗИВА З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ
  • Тетяна Євгенівна Шарахматова
  • Ганна Сергіївна Танасова
ukr
ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІЛКОВОГО КИСЛОМОЛОЧНОГО ПРОДУКТУ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Наталія Андріївна Ткаченко
  • Ірина Анатоліївна Дюдіна
  • Людмила Андріївна Грегуль
ukr
ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЗБРОДЖУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА ТОВ «ПИВОВАРНЯ «ОПІЛЛЯ»
  • Ірина Василівна Мельник
  • Світлана Анатоліївна Чуб
ukr
РОЗРОБКА РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАСТОСУВАННЯ ХІТОЗАНУ У ВИНОРОБСТВІ
  • Ірина Семенівна Калмикова
ukr
ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПОРОСЯТ У ВІЦІ ВІД 41 ДО 60 ДІБ ЗА ВИКОРИСТАННЯ КОМБІКОРМУ З РІЗНОЮ НОРМОЮ КОНЦЕНТРАЦІЇ ХЛОРИДУ НАТРІЮ, КАЛЬЦІЮ І ФОСФОРУ
  • Ігор Федорович Різничук
ukr
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ИНГРЕДИЕНТЫ НА ОСНОВЕ КОФЕЙНОГО ШЛАМА
  • Елена Алексеевна Антипина
rus
ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО ЯКОСТІ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ
  • Світлана Андріївна Памбук
ukr
ВИВЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З ПРІСНОВОДНИХ РИБ
  • Ганна Станіславівна Герасим
  • Надія Михайлівна Кушніренко
ukr
РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
  • Юлія Вікторівна Левченко
  • Галина Панасівна Хомич
  • Наталія Вікторівна Олійник
ukr
АНАЛІЗ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
  • Галина Михайлівна Ряшко
  • Галина Всеволодівна Крусір
  • Тамара Петрівна Новічкова
ukr
ЖЕЛЕ ІЗ СОКУ КОРІННЯ СЕЛЕРИ
  • Яна Андріївна Голінська
ukr