Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Архіви

Volume: 1, Issue: 46, -

Показані 1-20 із 68 записів.
НазваAuthor(s)Мова
УПРАВЛІННЯ ВНУТРІШНІМ ОПОРОМ ДИФУЗІЇ ВОЛОГИ
  • I. I. Гапонюк
  • О. I. Гапонюк
ukr
ВИЗНАЧЕННЯ ВІДНОСНОЇ ДЕФОРМАЦІЇ ЗЕРНА ПШЕНИЦІ ПІД ЧАС ПРОРОЩУВАННЯ
  • I. М. Фоміна
  • О. О. Ізмайлова
  • Д. С. Щуцька
ukr
ВПЛИВ ВОЛОГОСТІ ЗЕРНА ТРИТИКАЛЕ ОЗИМОГО ТА ТРИВАЛОСТІ ВІДВОЛОЖУВАННЯ НА ВИХІД ЯДРА
  • Є. А. Дмитрук
  • В. В. Любич
  • В. В. Новіков
  • І. О. Полянецька
ukr
УТИЛІЗАЦІЯ ЕНЕРГІЇ ВОЛОГОГО ПОВІТРЯ В РЕКУПЕРАТИВНІЙ ЗЕРНОСУШАРЦІ
  • І. І. Безбах
ukr
КІНЕТИКА НАГРІВАННЯ ВОЛОГОГО ШАРУ ЗЕРНА ГАЗАМИ ПІДВИЩЕНОГО ВОЛОГОВМІСТУ
  • І. І. Гапонюк
  • О. І. Гапонюк
ukr
ОСОБЛИВОСТІ ЕКСПЕРТНОГО ДОСЛІДЖЕННЯ ХЛІБОБУЛОЧНИХ ВИРОБІВ ПРИ ВИЯВЛЕННІ ЕКОНОМІЧНИХ ПРАВОПОРУШЕНЬ
  • І. А. Петрова
  • Л. В. Кричковська
ukr
БОРОШНО З ПРОРОЩЕНОГО ЗЕРНА ВІВСА ЯК ОСНОВА ДЛЯ БОРОШЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ
  • А. В. Антоненко
ukr
ВЛИЯНИЕ ПРЕБИОТИЧЕСКОЙ ДОБАВКИ НА КАЧЕСТВО ПОЛУФАБРИКАТОВ САХАРНОГО ПЕЧЕНЬЯ
  • А. В. Коркач
  • И. А. Боровик
  • Ю. Р. Кушнир
rus
ВЛИЯНИЕ ПИЩЕВОГО ПОРОШКА ИЗ ПЛОДОВ КРАСНОЙ РЯБИНЫ НА КОЛИЧЕСТВО И КАЧЕСТВО КЛЕЙКОВИНЫ В ХЛЕБОПЕКАРНОЙ И МАКАРОННОЙ МУКЕ
  • А. В. Покрашинская
  • Ж. В. Кошак
rus
ТЕХНОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ ВИДІВ СИРОВИНИ
  • А. М. Грищенко
  • В. І. Дробот
ukr
О КОРРЕЛЯЦИИ СВОЙСТВ И СТЕПЕНИ УПОРЯДОЧЕННОСТИ СТРУКТУРЫ КОМПОЗИТОВ
  • А. Н. Герега
rus
ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ МЕТОДОЛОГІЇ АНАЛІЗУ НЕБЕЗПЕЧНИХ І ШКІДЛИВИХ ВИРОБНИЧИХ ФАКТОРІВ
  • А. П. Бочковський
ukr
ВИКОРИСТАННЯ ПОБІЧНИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ ВИНОГРАДУ У ФУНКЦІОНАЛЬНІЙ ГОДІВЛІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ТВАРИН ТА ПТИЦІ
  • А. П. Левицкий
  • А. П. Лапінська
  • І. О. Селіванська
  • И. В. Ходаков
ukr
ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ ВЕГЕТАТИВНЫХ ЧАСТЕЙ СОИ ПРИ ПРОИЗВОДСТВЕ КОМБИКОРМОВ
  • А. П. Левицкий
  • А. П. Лапинская
  • И. О. Селиванская
  • И. В. Ходаков
rus
БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА НОВИХ ВИДІВ КОРМОВИХ ДОБАВОК
  • Б. В. Єгоров
  • Т. В. Бордун
  • А І. Шарова
ukr
ОСОБЕННОСТИ КОРМЛЕНИЯ ЛОШАДЕЙ
  • Б. В. Егоров
  • А. Г. Цюндык
rus
УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ РЕЦЕПТУРЫ КОМБИКОРМОВ ДЛЯ КУР-НЕСУШЕК С ИСПОЛЬЗОВАНИЕМ ОТХОДОВ КОНСЕРВНОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
  • Б. В. Егоров
  • И. С. Малаки
rus
ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ КОМБИКОРМА В СОВРЕМЕННОМ ПТИЦЕВОДСТВЕ
  • Б. В. Егоров
  • Ю. Я. Кузьменко
rus
ОСОБЛИВОСТІ КОМПОНУВАННЯ ОБЛАДНАННЯ ТА ВИМОГИ БЕЗПЕКИ ДО ЙОГО РОЗМІЩЕННЯ НА КОМБІКОРМОВИХ ПІДПРИЄМСТВАХ
  • В. Є. Браженко
  • О. О. Фесенко
ukr
РАЗРАБОТКА МЕТОДА ПАРАМЕТРИЧЕСКОЙ ИДЕНТИФИКАЦИИ ХАРАКТЕРИСТИК РЕГУЛИРУЕМЫХ ПЕРЕМЕННЫХ САР КАК СЛУЧАЙНЫХ ПРОЦЕССОВ
  • В. А. Хобин
  • С. И. Лагерная
ukr