Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
ISSN-online: 2414-0295

Архіви

Volume: 81, Issue: 2, 2017

Показані 1-18 із 18 записів.
НазваAuthor(s)Мова
ВПЛИВ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ВОДИ НА ОРГАНОЛЕПТИЧНІ ПОКАЗНИКИ ПИВА
  • І. В. Мельник
  • С. А. Чуб
  • Д. О. Гнатовська
ukr
ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА НАПІВФАБРИКАТІВ МЛИНЦІВ З ЙОДОВМІСНИМИ НАЧИНКАМИ
  • І.М. Калугіна
  • Н.А. Дзюба
ukr
КОМБІНОВАНИЙ МЕТОД ДЕЗІНТЕГРАЦІЇ МІКРОБІАЛЬНОЇ БІОМАСИ
  • А.І. Капустян
  • Н.К. Черно
ukr
КОМПЬЮТЕРНОЕ МОДЕЛИРОВАНИЕ МНОЖЕСТВЕННОЙ РЕГРЕССИИ
  • В. Х. Кириллов
  • В. М. Кузаконь
  • Г. Н. Станкевич
rus
АНАЛІЗ ЯКОСТІ БОРОШНА З РІЗНИХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ
  • Д. О. Жигунов
  • В. П. Ковальова
  • Д. С. Жиронкіна
ukr
ЕКОНОМІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ РОЗВИТКУ ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ
  • Л. А. Тітомир
  • О. І. Данилова
  • О. А. Пацела
ukr
ОЦІНЮВАННЯ РІВНЯ ДИЗАЙНУ УПАКОВОК ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ КІЛЬКІСНИМ МЕТОДОМ
  • Л. О. Іванова
  • О. П. Соколова
ukr
НОВІ КОМБІНОВАНІ ПРОДУКТИ З РАДІОПРОТЕКТОРНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ І ЗБАЛАНСОВАНИМ ХІМІЧНИМ СКЛАДОМ ДЛЯ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ: ПЕРСПЕКТИВИ ВИРОБНИЦТВА
  • Н. А. Ткаченко
  • Є. О. Ізбаш
  • А. В. Копійко
  • Г. Р. Рамазашвілі
ukr
НОВІТНІ ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ НАТУРАЛЬНОЇ КОСМЕТИКИ НА ОСНОВІ МОЛОЧНОЇ СИРОВАТКИ
  • Н. А. Ткаченко
  • О. П. Чагаровський
  • Є. О. Ізбаш
  • Л. О. Ланженко
  • Є. О. Котляр
ukr
ОПТИМІЗАЦІЯ СКЛАДУ ТОНІКА З ПРОБІОТИКАМИ ДЛЯ СУХОЇ ШКІРИ
  • Н. А. Ткаченко
  • С. І. Вікуль
  • О. В. Севастьянова
  • О. А. Кручек
  • Я. А. Гончарук
ukr
ОБҐРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ СИРОВИНИ У ВИРОБНИЦТВІ НАПОЮ ДЛЯ ХАРЧУВАННЯ ВАГІТНИХ
  • Н. О. Дец
  • Л. О. Ланженко
  • Є. С. Дрозд
ukr
ЕКСТРАКТИ FRUCTUS ROSAE ЯК ФІТОСИРОВИНА ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОСМЕТИЧНИХ ПРОДУКТІВ
  • Н. О. Дец
  • Л. О. Ланженко
  • О. А. Кручек
  • І. А. Дюдіна
  • Д. М. Скрипніченко
ukr
ЗАСТОСУВАННЯ ЕЛЕКТРОМАГНІТНИХ ДЖЕРЕЛ ЕНЕРГІЇ В ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЯХ ПЕРЕРОБКИ ХАРЧОВОЇ СИРОВИНИ
  • О. Г. Бурдо
  • Юсеф Альхурі
  • Давар Ростами Пур
  • Ю. О. Левтринська
ukr
ВПЛИВ ПОЛІВІНІЛОВОГО СПИРТУ НА ВЛАСТИВОСТІ ЇСТІВНИХ ПЛІВОК НА ОСНОВІ КАРТОПЛЯНОГО КРОХМАЛЮ І ЖЕЛАТИНУ
  • О. С. Шульга
ukr
ЕКОНОМІЯ ВОДИ В ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСАХ БІОГАЗОВОЇ УСТАНОВКИ
  • С. Й. Ткаченко
  • К. О. Іщенко
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ ЯКОСТІ ЕМУЛЬСІЇ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ, ЗБАГАЧЕНИХ БІОКОРЕКТОРАМИ
  • Т. В. Маковська
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ УЛЬТРАЗВУКОВОГО ПОЛЯ НА ЕНЕРГОЕФЕКТИВНІСТЬ ПРОЦЕСУ ВИМОРОЖУВАННЯ БЛОКУ ЛЬОДУ
  • Ф. А. Трішин
  • О. Р. Трач
  • Ю. В. Орловська
ukr
ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ САНІТАРНОЇ БЕЗПЕКИ НОВИХ СОРТІВ ЛЬОНУ
  • Ю. В. Грищук
  • Л. К. Овсянникова
  • Г. Й. Євдокимова
ukr