Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730

Archives

If you do not find the article that interests you, contact the editorial office.

Ok

Volume80/Issue2

1. ІННОВАЦІЙНА ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБНИЦТВА БІЛКОВОГО КИСЛОМОЛОЧНОГО ПРОДУКТУ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Наталія Андріївна Ткаченко
  • Ірина Анатоліївна Дюдіна
  • Людмила Андріївна Грегуль
ukr
2. ІНТЕНСИФІКАЦІЯ ПРОЦЕСУ ЗБРОДЖУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА ТОВ «ПИВОВАРНЯ «ОПІЛЛЯ»
  • Ірина Василівна Мельник
  • Світлана Анатоліївна Чуб
ukr
3. ІСТОРИЧНА МІСІЯ САДІ КАРНО
  • Валерій Михайлович Ярошенко
  • Ванда Валерійовна Мілованова
ukr
4. АНАЛІЗ ЕНЕРГОЗБЕРІГАЮЧИХ ТЕХНОЛОГІЙ В РЕСТОРАННОМУ ГОСПОДАРСТВІ
  • Галина Михайлівна Ряшко
  • Галина Всеволодівна Крусір
  • Тамара Петрівна Новічкова
ukr
5. АНАЛИТИЧЕСКОЕ ИССЛЕДОВАНИЕ ПРОЦЕССА ТЕПЛОПРОВОДНОСТИ ПРИ ИНТЕНСИВНОМ НАГРЕВЕ ПЛОТНЫХ ТЕЛ
  • Наталья Александровна Колесниченко
  • Наталья Викторовна Волгушева
  • Ирина Леонидовна Бошкова
rus
6. ВИВЧЕННЯ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ФАРШЕВИХ ВИРОБІВ З ПРІСНОВОДНИХ РИБ
  • Ганна Станіславівна Герасим
  • Надія Михайлівна Кушніренко
ukr
7. ЖЕЛЕ ІЗ СОКУ КОРІННЯ СЕЛЕРИ
  • Яна Андріївна Голінська
ukr
8. ИЗУЧЕНИЕ ПРОЦЕССОВ ТЕПЛОПЕРЕНОСА В ТЕПЛООБМЕННИКЕ С ГРАНУЛИРОВАННОЙ НАСАДКОЙ
  • Антонина Васильевна Солодкая
rus
9. НОВЫЙ МЕТОД ОХЛАЖДЕНИЯ ЛОПАТОК ГАЗОТУРБИН
  • Ванда Валерьевна Милованова
  • Валерий Михайлович Яроошенко
rus
10. ОБГРУНТУВАННЯ ПАРАМЕТРІВ ФЕРМЕНТАЦІЇ МОЛОЧНО—РИСОВИХ СУМІШЕЙ ЙОГУРТОВИМИ ЗАКВАСКАМИ
  • Наталія Андріївна Ткаченко
  • Олександр Петрович Чагаровський
  • Євгенія Олександрівна Ізбаш
  • Аліна Валерійовна Копійко
ukr
11. ОЦЕНКА ЭНЕРГЕТИЧЕСКОЙ ЭФФЕКТИВНОСТИ ГАЗОВОГО КОНДЕНСАЦИОННОГО ВОДОГРЕЙНОГО КОТЛА КАК ОБЪЕКТА УПРАВЛЕНИЯ
  • Дмитро Андрійович Ковальчук
  • Олександр Васильович Мазур
  • Сергій Сергійович Гудзь
rus
12. ПІДБІР ЖИРОВИХ КОМПОНЕНТІВ ДЛЯ СУМІШЕЙ МОРОЗИВА З КОМБІНОВАНИМ СКЛАДОМ СИРОВИНИ
  • Тетяна Євгенівна Шарахматова
  • Ганна Сергіївна Танасова
ukr
13. ПРОДУКТИВНІ ЯКОСТІ ПОРОСЯТ У ВІЦІ ВІД 41 ДО 60 ДІБ ЗА ВИКОРИСТАННЯ КОМБІКОРМУ З РІЗНОЮ НОРМОЮ КОНЦЕНТРАЦІЇ ХЛОРИДУ НАТРІЮ, КАЛЬЦІЮ І ФОСФОРУ
  • Ігор Федорович Різничук
ukr
14. РОЗРОБКА РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ЗАСТОСУВАННЯ ХІТОЗАНУ У ВИНОРОБСТВІ
  • Ірина Семенівна Калмикова
ukr
15. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ СОЛОДКИХ СОУСІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТОПІНАМБУРУ ТА ХЕНОМЕЛЕСУ
  • Юлія Вікторівна Левченко
  • Галина Панасівна Хомич
  • Наталія Вікторівна Олійник
ukr
16. ТОВАРОЗНАВЧА ОЦІНКА ТА РОЗРОБКА ПРОПОЗИЦІЙ ЩОДО ЯКОСТІ РИБНИХ ПРЕСЕРВІВ
  • Світлана Андріївна Памбук
ukr
17. ФУНКЦИОНАЛЬНЫЕ ИНГРЕДИЕНТЫ НА ОСНОВЕ КОФЕЙНОГО ШЛАМА
  • Елена Алексеевна Антипина
rus