Scientific Works

ISSN-print: 2073-8730
english_language russian_language ukranian_language

Archives

If you do not find the article that interests you, contact the editorial office.

Ok

Volume0/Issue48 (27.01.2018)

1. ІННОВАЦІЇ В КУЛЬТУРІ І СЕРВІСІ ОБСЛУГОВУВАННЯ В ГОТЕЛЬНОМУ ГОСПОДАРСТВІ
  • Л. А. Тітомир
ukr
2. БІОЛОГІЧНА ОЦІНКА ЕКСТРУДОВАНОЇ КОРМОВОЇ ДОБАВКИ З ВОДОРОСТЯМИ
  • А. В. Макаринська
ukr
3. ВИЗНАЧЕННЯ БІОЛОГІЧНОЇ АКТИВНОСТІ ОЛІГОМЕРІВ ВУГЛЕВОДІВ
  • О. І Данилова
  • С. П. Решта
ukr
4. ВИКОРИСТАННЯ НЕТРАДИЦІЙНОЇ РОСЛИННОЇ СИРОВИНИ У ТЕХНОЛОГІЇ ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА
  • Л. О. Положишникова
ukr
5. ВИКОРИСТАННЯ ПРИНЦИПІВ НАССР ДЛЯ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДУКТІВ НА ПІДПРИЄМСТВАХ РОЗДРІБНОЇ ТОРГІВЛІ
  • М. Р. Мардар
  • І. А. Устенко
  • О. А. Кручек
  • А. Макарь
ukr
6. ВЛИЯНИЕ СПОСОБА ЗАМОРАЖИВАНИЯ НА КАЧЕСТВЕННЫЙ И КОЛИЧЕСТВЕННЫЙ СОСТАВ МИКРООРГАНИЗМОВ МОРОЖЕНОГО ТОЛСТОЛОБИКА
  • А. С. Герасим
  • В. В. Паламарчук
ukr
7. ВПЛИВ ЕЛЕКТРОАКТИВОВАНОЇ ВОДИ НА МІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСНОЇ СИРОВИНИ
  • Л. Г. Віннікова
  • К. В. Пронькіна
ukr
8. ГЕОМЕТРИЯ ЭРИТРОЦИТА
  • В. В. Зуб
  • В. Х. Кириллов
  • В. М. Кузаконь
rus
9. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ МОДИФІКАЦІЇ ПЕКТИНОВИХ РЕЧОВИН НА РЕОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ ПСЕВДОПЛАСТИЧНИХ РІДИН
  • А. Т. Безусов
  • Т. І. Нікітчіна
ukr
10. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ТЕПЛОВОЇ ОБРОБКИ НА ЯКІСТЬ КОМБІНОВАНИХ КУЛІНАРНИХ ВИРОБІВ ІЗ МОРЕПРОДУКТІВ ТА КАПУСТИ БІЛОГОЛОВОЇ
  • Н. М. Кушніренко
  • Г. І. Палвашова
ukr
11. ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ЦИТОЛІТИЧНИХ ФЕРМЕНТНИХ ПРЕПАРАТІВ НА РЕОЛОГІЧНІ (В’ЯЗКІСТНІ) ВЛАСТИВОСТІ ЗАТОРУ ІЗ ТРИТІКАЛЕ НА ВІСКОЗИМЕТРІ «РЕОТЕСТ-2»
  • М. І. Бойко
  • В. Л. Прибильський
ukr
12. ДОСЛІДЖЕННЯ ПОКАЗНИКІВ ЯКОСТІ ТА БЕЗПЕКИ СУХОЇ ДОБАВКИ ОТРИМАНОЇ ІЗ ВТОРИННИХ ПРОДУКТІВ ПЕРЕРОБКИ КАРТОПЛІ
  • С. Ю. Попова
ukr
13. ЗАСТОСУВАННЯ ОЛІЇ АМАРАНТУ ПРИ ВИРОЩУВАННІ LACTOBACILLUS PLANTARUM
  • О. О. Килименчук
  • М. І. Охотська
  • Г. Й. Євдокимова
ukr
14. ИЗМЕНЕНИЕ ПОКАЗАТЕЛЕЙ КАЧЕСТВА СЕМЯН СОИ ПРИ РАЗЛИЧНЫХ РЕЖИМАХ ХРАНЕНИЯ
  • А. В. Егорова
  • Л. В. Труфкати
  • Г. И. Евдокимова
  • Т. В. Шпырко
rus
15. ЛЮМИНЕСЦЕНТНЫЙ МАРКЕР ДЛЯ ОПРЕДЕЛЕНИЯ ПОДЛИННОСТИ ВИНОГРАДНЫХ ВИН
  • Е. О. Ливенцова
rus
16. МЕДИКО-БІОЛОГІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ БІЛКОВИХ ПАСТ ДЛЯ ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ
  • Н. А. Ткаченко
  • Ю. С. Українцева
  • А. С. Авершина
ukr
17. МОДЕЛЮВАННЯ РОБОТИ МЕМБРАН ВАКУУМНИХ КРИШОК: ПРОГИН, ТОВЩИНА
  • О. В. Ватренко
ukr
18. ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПАРАМЕТРІВ ПРОРОЩУВАННЯ ЗЕРЕН СОЧЕВИЦІ
  • Л. М. Тележенко
  • В. В. Атанасова
ukr
19. ОЦЕНИВАНИЕ УРОВНЯ ДИЗАЙНА НА ПРИМЕРЕ ТЕХНОЛОГИЧЕСКОГО ОБОРУДОВАНИЯ В ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ
  • Л. А. Иванова
  • С. В. Котлик
  • М. А. Помазенко
rus
20. ОЦЕНКА ДЕЙСТВИЯ БИОСЕНСОРОВ ДЛЯ ЭКСПРЕСС- ДИАГНОСТИКИ И МОНИТОРИНГА БЕЗОПАСНОСТИ МУКИ
  • Г. В. Крусир
  • И. П. Кондратенко
rus
21. ПЕРЕХОДНЫЕ ТОКИ В НЕПОЛЯРНЫХ ПОЛИМЕРНЫХ ЭЛЕКТРЕТАХ
  • А. Е. Сергеева
  • С. Н. Федосов
rus
22. ПЕРСПЕКТИВЫ ПРОИЗВОДСТВА ИМИТИРОВАННЫХ РЫБНЫХ ПРОДУКТОВ ИЗ ГИДРОБИОНТОВ
  • Т. А. Маноли
  • О. А. Глушков
  • Я. О. Барышева
  • Н. В. Чибич
rus
23. ПОСТРОЕНИЕ ПЕТЛИ ГИСТЕРЕЗИСА «ПОЛЯРИЗАЦИЯ – НАПРЯЖЕННОСТЬ ПОЛЯ» В СЕГНЕТОЭЛЕКТРИЧЕСКИХ ПОЛИМЕРАХ
  • С. Н. Федосов
  • А. Е. Сергеева
rus
24. ПРЕПАРАТ ГУМІАРАБІКУ «FIBREGUM B» ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ ФІЗІОЛОГІЧНО-ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ХАРЧОВИЙ ІНГРЕДІЄНТ
  • Л. С. Гураль
ukr
25. ПРОБЛЕМИ ЯКОСТІ ЗАМОРОЖЕНИХ МОРЕПРОДУКТІВ, ЩО ПРЕДСТАВЛЕНІ НА СУЧАСНОМУ РИНКУ УКРАЇНИ
  • С. А. Памбук
ukr
26. РАЗВИТИЕ СТИЛЕВОГО НАПРАВЛЕНИЯ В ДИЗАЙНЕ
  • Л. А. Иванова
  • С. А. Смирнова
  • Л. Н. Сагач
rus
27. РАЗРАБОТКА ТЕХНОЛОГИИ ЗАМОРОЖЕННЫХ ПОЛУФАБРИКАТОВ БУЛОЧНЫХ ИЗДЕЛИЙ ФУНКЦИОНАЛЬНОГО НАЗНАЧЕНИЯ
  • И. В. Солоницкая
  • Г. Ф. Пшенишнюк
  • Н. С. Ткаченко
rus
28. РАСЧЕТ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТИ ПРОЦЕССА ФОРМООБРАЗОВАНИЯ КОМПОЗИЦИОННЫХ МАТЕРИАЛОВ
  • Л. А. Иванова
  • Н. О. Косицын
rus
29. РЕЗУЛЬТАТЫ ИССЛЕДОВАНИЯ АРОМАТИЧЕСКИХ СОЕДИНЕНИЙ ВИНОМАТЕРИАЛОВ ИЗ БЕЛЫХ СОРТОВ ВИНОГРАДА ООО «ПТК ШАБО»
  • Э. Ж. Иукуридзе
  • О. Б. Ткаченко
  • Т. С. Лозовская
rus
30. РОЗРОБКА ТА АПРОБАЦІЯ БАЛОВОЇ ШКАЛИ ДЛЯ ОЦІНКИ ЯКОСТІ ЗЕРНОВИХ ХЛІБЦІВ ОЗДОРОВЧОГО ПРИЗНАЧЕННЯ
  • Марина Ромиківна Мардар
  • Рафаела Рафаелівна Значек
  • Максим Борисович Ребезов
ukr
31. РОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ БАГАТОШАРОВОГО ЖЕЛЕ З РАДІОПРОТЕКТОРНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ
  • І. М. Калугіна
ukr
32. РОЗРОБЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ БЕЗАЛКОГОЛЬНИХ НАПОЇВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОЛІСОЛОДОВИХ ЕКСТРАКТІВ
  • З М. Романова
  • М. С. Романов
  • І. В. Мельник
ukr
33. РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ БАГАТОКОМПОНЕНТНИХ СУМІШЕЙ НА ОСНОВІ ЗЕРНОВИХ ПЛАСТІВЦІВ
  • Д. О. Жигунов
  • М. Р. Мардар
  • О. С. Волошенко
  • І. В. Брославцева
  • М. С. Статєва
  • І. М. Колесніченко
ukr
34. ТЕСТОВЫЕ САР ДЛЯ ИССЛЕДОВАНИЯ АЛГОРИТМОВ ИХ САМОНАСТРОЙКИ
  • М. В. Левинский
rus
35. ТЕХНОЛОГІЯ ДРІЖДЖОВИХ БУЛОЧНИХ ВИРОБІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ХЕНОМЕЛЕСУ
  • Г. П. Хомич
  • О. М. Горобець
ukr
36. УСОВЕРШЕНСТВОВАНИЕ СОСТАВА ПИТАТЕЛЬНОЙ СРЕДЫ ДЛЯ КУЛЬТИВИРОВАНИЯ БИФИДОБАКТЕРИЙ
  • Л. В. Капрельянц
  • Л. В. Труфкати
  • Л. А. Крупицкая
rus
37. ФОТОТОКИ ПРИ УФ-ОБЛУЧЕНИИ ЗАРЯЖЕННЫХ ПЛЕНОК ПОЛИТЕТРАФТОРЭТИЛЕНА
  • А. Е. Сергеева
  • С. Н. Федосов
rus